Crema rece cafea IceVend Platinum
39 lei/kg
Crema rece de cafea, produs solubil, se amesteca cu 2 lt. apa si 2 lt. lapte UHT prin intermediul unui granitor rezultand o delicioasa crema cafea cu microgranule de gheata ideala pentru zilele calduroase.
Crema rece cafea IceVend Moka
35 lei/punga (900 gr.)
Crema rece de cafea, produs solubil, se amesteca cu 2-3 lt. lapte UHT prin intermediul unui granitor rezultand o delicioasa crema cafea cu microgranule de gheata ideala pentru zilele calduroase.
Crema rece 'Fior di Latte'
35 lei/punga (900 gr.)
Crema rece - baza de lapte, produs solubil, se amesteca cu 3 lt. lapte UHT prin intermediul unui granitor rezultand o delicioasa crema lapte cu microgranule de gheata ce se poate combina ulterior cu espresso sau diverse toppinguri.
Sorbet capsuni Icevend
33 lei/kg
Produs solubil pentru granitoare, se amesteca cu 3 lt. apa rezultand un produs racoros cu microgranule de gheata si aroma de capsuni.
Sorbet mango IceVend
33 lei/kg
Produs solubil pentru granitoare, se amesteca cu 3 lt. apa rezultand un produs racoros cu microgranule de gheata si aroma de mango.
Sorbet fructe padure Icevend
33 lei/kg
Produs solubil pentru granitoare, se amesteca cu 3 lt. apa rezultand un produs racoros cu microgranule de gheata si aroma de fructe de padure.
Sorbet mandarine IceVend
33 lei/kg
Produs solubil pentru granitoare, se amesteca cu 3 lt. apa rezultand un produs racoros cu microgranule de gheata si aroma de mandarine.
Sorbet pepene rosu IceVend
33 lei/kg
Produs solubil pentru granitoare, se amesteca cu 3 lt. apa rezultand un produs racoros cu microgranule de gheata si aroma de pepene rosu.
Sorbet ananas IceVend
33 lei/kg
Produs solubil pentru granitoare, se amesteca cu 3 lt. apa rezultand un produs racoros cu microgranule de gheata si aroma de ananas.
Sorbet mar verde IceVend
33 lei/kg
Produs solubil pentru granitoare, se amesteca cu 3 lt. apa rezultand un produs racoros cu microgranule de gheata si aroma de mar verde.
Sorbet strugure Icevend
33 lei/kg
Produs solubil pentru granitoare, se amesteca cu 3 lt. apa rezultand un produs racoros cu microgranule de gheata si aroma de strugure.
Sorbet pepene galben IceVend
33 lei/kg
Produs solubil pentru granitoare, se amesteca cu 3 lt. apa rezultand un produs racoros cu microgranule de gheata si aroma de pepene galben.
Pahare K160 Icevend (150 ml)
8 lei set-50 buc.
Pahare K250 Icevend (200 ml)
10 lei/set-50 buc.
Capace pahare IceVend K160-250
8 lei/set-50 buc.
Pahare K390 Icevend (350 ml)
12 lei/set-50 buc.
Capace pahare IceVend K390
10 lei/set-50 buc.
Pahare Sorbetto ptr. copii (350 ml)
4 lei/buc.
... mai multe produse
              *Tva inclus in pret
  • Facebook Social Icon

Rent a Cup - All rights reserved