Pera Dolce Aroma
Pera Dolce Aroma

29 lei/kg Un amestec special de Robusta si Arabica caracterizat de un gust dulce si o aroma puternica. Note de paine prajita, fructe si cacao. Urme usoare de aciditate la final.

Vandino Espresso Club
Vandino Espresso Club

31 lei/kg Un amestec unic de Arabica si Robusta din plantatiile din Brasilia si Indonesia. Boabele special selectate alcatuiesc un blend ce va incanta simturile prin aroma irezistibila si crema consistenta a unei cafele espresso.

Covim Granbar
Covim Granbar

31 lei/kg Granbar este un espresso Italian clasic sau altfel spus un amestec de boabe cafea Arabica şi Robusta proportionate astfel incat sa rezulte o cafea cremoasă, corpolenta şi aromata. Origini: 25% Brasil Santos, Columbia, Costa Rica, Santo Domingo and Guatemala selected Arabicas, 75% South Asia and Afrika Robustas

Covim Prestige
Covim Prestige

39 lei/kg Prestige este un amestec cu un gust neted si aromat inconfundabil, bogat în nuanţe şi cu o aroma catifelata si persistenta, care satisfice majoritatea gusturilor. Origini: 50% Arabica, 50% Robusta

Lavazza Gusto Pieno
Lavazza Gusto Pieno

39 lei/kg Intensa si corpolenta, mediu prajita. Un amestec de arabica si robusta cu aroma intensa, crema compacta si note de lemn pretios.

Pera Buon Aroma
Pera Buon Aroma

41 lei/kg Un amestec din cele mai bune boabe de cafea Arabica (65%) si Robusta (35%) care va ofera un espresso cu gust dulce si aroma bogata. O usoara urma de aciditate la final si nuante de cacao si fructe.

Vandino Espresso Oro
Vandino Espresso Oro

45 lei/kg Un amestec unic de 65% Arabica si 35% Robusta cu un gust dulce si aroma bogata. O cafea usor acida cu gust fructat si aroma de cacao si ciocolata, pentru un espresso italian parfumat si cremos.

Covim Decafeinata
Covim Decafeinata

50 lei/kg Cafea fara cofeina cu aroma puternica dar nu agresiva, aciditate scazuta si boabe perfect rotunde. O cafea excelenta pentru cei ce doresc o cafea decafeinizata.

Lavazza Crema e Aroma
Lavazza Crema e Aroma

57 lei/kg Un amestec cu o crema consecventă şi un caracter puternic si decisiv, cu gust placut de fructe uscate, cacao amara şi lemn pretios care amintesc de un vin vechi si bun tinut la butoi. O cafea mediu prajita. Origini: Natural Arabica from the San Paulo area of Brazil, washed Honduras Arabica, African Robusta with spicy notes from Uganda

Lavazza Super Crema
Lavazza Super Crema

59 lei/kg Un amestec de cafea mediu prajita cu o crema catifelata si aroma persistenta de miere si migdale, pentru un espresso usor si cremos. Origini: Natural Arabica from Brazil and washed Indian Arabica, High quality Columbian and Robusta from Indonesia and Vietnam.

Bazzara Dolcevivace
Bazzara Dolcevivace

120 lei/kg Echilibrul perfect intre o crema bogata si un gust duklce foarte aromat. Note distincte de miere si fructe confiate. Origini: 50% South American selected Arabicas / 50% Oriental plantation Robustas

Bazzara Aromamore
Bazzara Aromamore

130 lei/kg O cafea aromata, vibranta si cu un gust persistent. Aciditatea fructata ii confera prospetime si arome intense de cacao si caise dulci uscate. Dupa degustare ramaneti cu un gust persistent de alune prajite si caramel. Origini: 70% selected South and Central American Arabica / 30% Asian Plantation Robusta.

Bazzara India Malabar
Bazzara India Malabar

140 lei/kg O cafea de origine 100% arabica din regiunea Malabar, cultivata sub actiunea directa Musonilor, rezultand o cafea unica, avand un gust echilibrat, cu note de ciocolata, nuci si condimente.

Bazzara Costa Rica
Bazzara Costa Rica

140 lei/kg O varietate de arabica cultivata pe soluri vulcanice luxuriante, caracterizata prin complexitate si parfum. Influentele regiunii impodobesc aroma sa, oferindu-i un gust fructat amestecat cu o savoare densa de ciocolata.

Bazzara Ethiopia Sidamo
Bazzara Ethiopia Sidamo

140 lei/kg O cafea de origine din boabe 100% arabica cultivate in padurile de munte din Etiopia. Caracterizata de o aroma florala si un gust usor salbatic cu note fructate dupa gustare.

Bazzara Colombia Supremo
Bazzara Colombia Supremo

140 lei/kg Recunoscuta drept una dintre cele mai bune cafele din Columbia, Supremo este o cafea mono-origine din boabe 100% arabica cu o aroma suava, echilibrata si gust intens de fructe si cacao.

Bazzara Grancappuccino
Bazzara Grancappuccino

145 lei/kg Un amestec fin de sortimente alese, conceput special pentru iubitorii de cappuccino. Note distincte de miere si fructe. Origini: 80% American and Asian Gourmet Arabica, 20% Indian Gourmet Robusta

Bazzara Dodicigrancru
Bazzara Dodicigrancru

170 lei/kg O cafea unica in lume, 100% Arabica Gran Cru din 12 selectii de top: Jamaica Blue Mountain, Puerto Rico Yauco Selecto, Costa Rica Tarrazu, Nicaragua Matagalpa, Santo Domingo, Mexico, Honduras, Salvador, Guatemala, Brasil Selecto Fino, Etiopia, India Plantation Peaberry

              *Tva inclus in pret